fbpx The Next Ad helpt jouw bedrijf naar het volgende niveau

The Next Ad helpt jouw bedrijf naar het volgende niveau

Met onze producten sta jij sterker in de markt en word je vindbaarheid vergroot!

Meer mensen online actief

De komende periode zitten nog veel mensen thuis. Doordat men nu minder de deur uit gaat, gaan de online verkopen als een raket. Bedrijven als Thuisbezorgd worden massaal gebruikt. Bedrijven in de sectoren voedingsmiddelen, spel & vermaak, thuis fitness en inhuis artikelen merken dit het sterkst.

Daarnaast zitten meer mensen vaker op social media kanalen. Zo is ook een enorme stijging te zien in het aantal Facebook gebruikers. Ook jouw doelgroep maakt meer gebruik van Facebook dan voor deze crisis. 

Wel of niet investeren in marketing?

Er staat in Nederland en vele andere landen een recessie voor de deur. Wat betekent dit voor jouw marketingactiviteiten? In recessie bezuinigen op marketing lijkt een logische stap. Je bespaart immers kosten in deze zware tijd en op de korte termijn gebeurd er ook weinig.

Over de lange termijn kent dit echter grote gevaren. In onderzoeken die gedaan zijn in recessies voor 2000 en in 2008 is aangetoond dat dit over de lange termijn slecht is voor je bedrijf. Het gekke is zelfs dat bedrijven die juist in marketing gingen investeren in de eerste jaren na recessie verreweg het snelst herstellen en zelfs uiteindelijk veel betere marktposities over hielden.

In de blog van marketingfacts wordt hier dieper op ingegaan.

Waar kunnen wij jou helpen?

Is het bij jouw organisatie (nog) niet gelukt de beoogde conversies te behalen? Of snap je niet hoe je hier een goede digital marketing strategy voor neer moet zetten? En lukt het hierdoor niet om te groeien als bedrijven?

Elk bedrijf ziet graag een groei, maar soms ontbreekt die ene schakel nog om het tot een succes te maken.

Juist nu kunnen wij jou helpen meer marktaandeel te verschaffen, zodat jij beter uit de recessie komt dan dat je er in ging. TNA biedt verschillende hulpmiddelen aan om jouw digital marketing strategy tot een succes te maken. Wij streven naar een sterke relatie met onze klanten. En dit is onze motivatie om jou te helpen slagen. Mis je zelf de kennis die hiervoor nodig is? Lees dan verder.

Bereik meer merkbekendheid en conversie!

Is het jouw doel om meer conversie en merkbekendheid te krijgen, maar is dit tot op heden nog niet gelukt? Ga eens in gesprek met onze experts! Doordat wij zowel Google Premier Partner als Facebook Marketing Partner zijn kunnen wij je helpen met jouw digital marketing strategy. Samen stellen wij een plan op en bij akkoord gaan wij aan de slag. 

Neem vrijblijvend contact op

Waarom The Next Ad?

Met 10 jaar ervaring als digital marketing agency en getrainde experts zijn wij de specialist om samen met jou een digital advertising strategy op te zetten en uit te voeren. Takeaway (thuisbezorgd), TW Steel en IPG Mediabrands zijn enkele van de grote merken die wij helpen. Lees ook eens onze whitepaper over hoe je de juiste klanten bereikt. 

Meer weten?

Wil jij weten hoe jouw bedrijf een boost kan krijgen zodat je uiteindelijk sterker uit deze crisis komt? Neem dan nu contact op met The Next Ad via sales@tnasuite.com.

The Next Ad White Paper

Download

Free trial

Easy set-up

No expertise required

Start scaling your business with The Next Ad today / Try The Next Ad Today

Small advertising budgets? Get our Essential product for free.